Aestus traži stručnu suradnicu/stručnog suradnika za ekonomske poslove

trazimo

Mlada i dinamična razvojna tvrtka traži nezaposlenu osobu koja nema više od 12 mjeseci iskustva u zvanju za koje se osposobljava za poslove administracije, marketinga i prodaje.

Mjesto obavljanja rada je Riječka razvojna agencija PORIN u ulici Milutina Barača, par minuta vožnje od centra grada. Ponekad posao zahtjeva da putujemo, pa radimo i s pogledom na more ili autocestu.

Bavimo se projektnim upravljanjem, izradom investicijske dokumentacije, financiranjem razvojnih ideja kroz EU fondove i RH potpore te savjetovanjem u vezi sa zaštitom osobnih podataka. Od tebe ne tražimo da znaš sve o navedenim temama, već da imaš volje i želje naučiti o svakoj ponešto.

Tvoji dnevni zadaci mogu biti:
– plivanje kroz more dokumentacije
– izranjanje potrebnih informacija
– odnosi s klijentima
– i druge aktivnosti tekućeg poslovanja.

Osnovni su uvjeti:
– viša ili prvostupanjska razina obrazovanja u društvenom području (ekonomija, menadžment)
– znanje engleskog jezika
– poznavanje osnova informatike i korištenja Windowsa
– vozačka dozvola B kategorije
– da si nezaposlena osoba koja nema više od 12 mjeseci iskustva u zvanju za koje se osposobljava (studentski poslovi se ne računaju – rado bi čuli o njima!).

Za vrijeme stručnog osposobljavanja nudimo ti fleksibilno radno vrijeme, pokrivanje putnih troškova, priliku za upoznavanje različitih industrija i networking, teambuilding roštilje i plovidbe te mogućnost trajnog zaposlenja.

Prijavi se slanjem životopisa na aestus@aestus.hr do 6. rujna 2018.

Tvoje osobne podatke brišemo u roku od 6 mjeseci nakon završetka natječaja.

#carpeaestus