Aestus traži stručnu suradnicu/stručnog suradnika za EU projekte

trazimo

Mlada i dinamična razvojna tvrtka traži nezaposlenu osobu koja nema više od 12 mjeseci iskustva u zvanju za koje se osposobljava za izradu EU projekata, prikupljanje potrebne dokumentacije i kontaktiranje klijenata.

Šifra: #carpeaestus

Mjesto obavljanja rada je Riječka razvojna agencija PORIN u Ulici Milutina Barača, par minuta vožnje od centra grada. Ponekad posao zahtjeva da putujemo, pa radimo i iz auta, i s pogledom na more.

Bavimo se projektnim upravljanjem, izradom investicijske dokumentacije, financiranjem razvojnih ideja kroz EU fondove i RH potpore te savjetovanjem u vezi sa zaštitom osobnih podataka. Od tebe ne tražimo da znaš sve o navedenim temama, već da imaš volje i želje naučiti o svakoj ponešto.

Tvoji dnevni zadaci mogu biti:

– plivanje kroz more dokumentacije

– izranjanje potrebnih dokumentacija i rješavanje istih

– pecanje klijenata

– i druge vodene aktivnosti.

Osnovni su uvjeti:

– viša ili prvostupanjska razina obrazovanja u društvenom području (ekonomija, menadžment)

– znanje engleskog jezika

– poznavanje osnova informatike i korištenja Windowsa

– vozačka dozvola B kategorije

– da si nezaposlena osoba koja nema više od 12 mjeseci iskustva u zvanju za koje se osposobljava (studentski poslovi se ne računaju – rado bi čuli o njima!).

Za vrijeme stručnog osposobljavanja nudimo ti fleksibilno radno vrijeme, pokrivanje putnih troškova, teambuilding roštilje i plovidbe, priliku za upoznavanje različitih industrija i networking, a ako se budemo dobro slagali i mogućnost trajnog zaposlenja.

Prijavi se slanjem životopisa na aestus@aestus.hr. U sljedećem koraku te zovemo na kavu, a potom, ovisno o tome kako se stvari budu razvijale, i nešto više. Tvoje osobne podatke brišemo po završetku natječaja. Diskrecija zajamčena.

**Ozbiljnije pecamo na stranici HZZ-a: KLIK