UZ ESIF zajam do unaprjeđenja poslovanja

ESIF zajam

Poduzetnik ste i želite proširiti i unaprijediti svoje poslovanje, ali Vam nedostaje sredstava? ESIF zajmovima do unaprjeđenja poslovanja.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) nudi programe ESIF zajmova namijenjenih mikro, malim i srednjim poduzetnicima. Zajmovi  predstavljaju kredite subvencionirane iz Europskog fonda za regionalni razvoj te su namijenjeni upravo Vama.

U pregledu Vam donosimo ESIF zajmove koje možete iskoristiti kao poduzetnik:

ESIF zajmovi

Od 1.315 zaprimljenih zahtjeva u 2017. godini, 70,00 % zahtjeva odnosilo se na program Mali investicijski zajmovi, 14,70 % zaprimljenih zahtjeva odnosilo se na program Mikro zajmovi za obrtna sredstva i 15,30 % zaprimljenih zahtjeva na program Mikro investicijski zajmovi.

Od ukupnog broja zaprimljenih zahtjeva u 2017., do kraja godine obrađeno je njih 83,00 % (1.089 zahtjeva), od čega je 54,70 % pozitivno ocijenjenih. ESIF zajmovi su osigurali brz i efikasan izvor financiranja.

Osim zajmova, kao poduzetnik, u mogućnosti ste iskoristiti i natječaje koje HAMAG-BICRO raspisuje te ostvariti bespovratna sredstva i tako razvijati svoje gospodarstvo.

Javni natječaji kao i investicijski zajmovi zahtijevaju dokumentaciju koju je potrebno ispuniti, a tu smo mi za vas. Ukoliko želite nabaviti sredstva za rad, stroj ili namještaj javite nam se i pomoći ćemo Vam oko prijave kako bi što lakše ostvarili svoj poslovni san.