03.12.2020
Tražimo junior developera u Rijeci ili Osijeku
Ti si junior developer u potrazi za znanjem i iskustvom? Pridruži nam se i radi s mladim timom i iskusnim mentorima na najnovijim tehnologijama.

Tko smo mi?

Aestus Grupa se bavi konzaltingom, knjigovodstvom i izradom rješenja koja čine poslovanje bržim i točnijim kako interno, tako i za brojne klijente. Od osnutka smo stekli 300+ zadovoljnih klijenata, a naš je tim narastao na 27 osoba.  

Naša kultura je naša najveća prednost. Integritet, transparentnost, inovativnost i snaga argumenata su naše ključne vrijednosti. Gradimo smislene odnose i neosporive rezultate kao pojedinci, kao tim, i kao partneri našim klijentima. 

 

Tko si ti?

 • Imaš malo iskustva i puno interesa prema developmentu, a možda si i na zadnjoj godini studija iz područja računarstva.
 • Uživaš u pronalaženju i prezentiranju rješenja.
 • Želiš raditi na razvoju novih tehnologija i u mladom timu, ali sa iskusnim mentorom.
 • Nalaziš se u Rijeci ili Osijeku. 

 

Što ćeš raditi?

 1. Razvoj web aplikacije u ASP.NET-u i Angularu – rješenje se u potpunosti oslanja na cloud tehnologije, koristimo Azure. Ovo je kompletno nov proizvod i nemamo legacy, a uz tvoju pomoć će postati još i moćniji. 
 2. Održavanje i moderniziranje aplikacije stalno izlaze mogućnosti nadogradnje i stižu prijedlozi naših korisnika. Naša aplikacija raste s njima. Ne brini oko deploya silnih izmjena, imamo automatizirane CI/CD procese (build i deploy na Azure) i trudimo se i dalje automatizirati stvari. 
 3. Integracije sa drugim poslovnim softverima, državnim agencijama, pa čak i bankama (buzzword: fintech!) 

 

Što očekujemo od tebe? 

Razumijemo da tek stječeš iskustvo, tako da su motiviranost i sposobnost brzog učenja važniji. Plus je ako se prepoznaješ u nečemu od navedenog: 

 • imaš iskustvo rada sa SQL bazama,
 • znaš C#, 
 • poznaješ neki web framework, npr. .NET core (ASP .NET) ili srodni framework za razvoj Web API-ja,
 • poznaješ neki JS framework, npr. Angular ili drugi frontend framework, 
 • imaš iskustva s Typescriptom. 

 

Što možeš očekivati od nas?

 • Rad sa timom u Osijeku ili Rijeci, te remote po dogovoru. 
 • Korištenje najnovijih tehnologija Azure, Angular 11, .NET core 3.1 i .NET 5.0, Docker, Progressive Web Apps, mikroservisna arhitektura, umjetna inteligencija u sklopu Azure Cognitive Servisa itd.
 • Uzimamo tvoje prijedloge u obzir. Sve su ideje dobrodošle. 
 • Mogućnost učenja i napretka kroz edukacije i mentoriranje. 
 • Napredovanje u skladu s razvojem vještina. 
 • Okruženje u kojem ćeš naučiti puno o developmentu, ali i o potrebama poslovnih korisnika. 
 • Disruptivnu tvrtku koja brzo raste. Budi dio nečeg velikog! 

 

Obavijest

Natječaj je zatvoren. Zahvaljujemo se svima na interesu. Još uvijek se možete prijaviti na natječaj za fullstack developera ukoliko se smatrate odgovarajućim kandidatom.

 

Vaš, Aestus tim

Ostali članci

Digitalizacija poslovanja bez dodatnih ulaganja

30.03.2021

Online event “Koliko košta digitalizacija poduzetnika?” održan 25.3.2021. ostvario je veliki odaziv hrvatskih poduzetnika. U panel raspravi koju je moderirao suosnivač Aestus Grupe, Danko Žitinić, svoja iskustva o digitalizaciji poslovanja podijelili su Aleksandra Ignatoski, voditeljica razvoja proizvoda u Aestus računovodstvu, Mirko Grošić, osnivač tvrtke Geotech, Tomislav Car, osnivač tvrtke Infinum te Tatjana Skoko, direktorica hrvatske […]

Koliko košta digitalizacija poduzetnika?

12.03.2021

Vrhunski govornici, više nego aktualna tema i besplatno sudjelovanje – pozivamo te na online event Aestus Grupe u četvrtak 25.3.2021. pod nazivom “Koliko košta digitalizacija poduzetnika?” Svoja iskustva s nama će podijeliti poduzetnici iz različitih sektora gospodarstva tijekom zanimljive panel rasprave. Koja je tema? Kao što sam naziv kaže, online event posvećen je temi digitalizacije […]

Tražimo fullstack developera u Rijeci ili Osijeku

03.12.2020

Tko smo mi?  Aestus Grupa se bavi konzaltingom, knjigovodstvom i izradom rješenja koja čine poslovanje bržim i točnijim kako interno, tako i za brojne klijente. Od osnutka smo stekli 300+ zadovoljnih klijenata, a naš je tim narastao na 27 osoba.   Naša kultura je naša najveća prednost. Integritet, transparentnost, inovativnost i snaga argumenata su naše ključne […]

Mali rječnik digitalne transformacije

20.05.2019

Kratice koje morate znati u 2020. Proces digitalne transformacije ključan je za napredak poduzeća. Transformira se i jezik, pa se sve češće spominju razne skraćenice koje mogu zbuniti i najiskusnije. Donosimo Vam mali rječnik digitalne transformacije. Al – Artificial Intelligence Općeprihvaćene definicije za umjetnu inteligenciju nema, ali tim pojmom obično se opisuju umjetni, odnosno neživi […]

RPA – Robotic Process Automation

18.01.2019

U prethodnom članku predstavili smo Vam rječnik digitalne transformacije. U nastavku ćemo detaljnije objasniti RPA i proces automatizacije poslovnih procesa. Pojam automatizacije vezuje se uz grčku riječ kybernetes, a što znači kormilar odnosno navigator, a povezana s latinskom riječi governor. U Platonovoj republici (3-4st pr. Kr.) znači upravljanje, vođenje brodom koje uspoređuje sa upravljanjem (vođenjem) društva. […]

Pametna rješenja u pametnim gradovima

07.12.2018

„Pametni grad“ je sve popularniji koncept, a predviđa se da će 2020. godine tržište pametnih gradova vrijediti 1,3 trilijuna eura pa ne čudi što se 2016. godine u Europi čak 337 gradova odlučilo investirati u neki od projekata kako bi dobili titulu „Pametnog grada“. U nastavku donosimo primjere pametnih gradova u svijetu koji su implementirali […]

Stupimo u kontakt!

Uz Aestus Grupu pretvorite ideje u stvarnost.