Aestus
02.10.2023
Student pripravnik u računovodstvu

Na završnim si godinama studija, tražiš plaćenu praksu ili studentski posao u modernom računovodstvu te mogućnost daljnjeg razvoja? Prijavi se i razvijaj svoju karijeru u Aestus računovodstvu.

U nastavku možeš pronaći što ćeš raditi, što očekujemo od tebe te što ti možeš očekivati od nas.

 

Tko smo mi?

Aestus računovodstvo u posljednjih dvije godine bilježi snažan rast broja klijenata u računovodstvenom servisu i sukladno tome i porast broja računovođa. Kroz svoju uslugu nudimo računovodstvo i financijsko savjetovanje te korištenje aplikacije Parra koja koju koriste naše računovođe, ali i naši klijenti poduzetnici.

Dio smo Aestus Grupe koja klijentima pomaže ostvariti poslovne ideje kroz redovno savjetovanje, konzalting za kreditna i bespovratna sredstva i druge usluge naših stručnih timova.

 

Što ćeš raditi?

 1. Knjiženje poslovnih isprava
 2. Izrada obračuna
 3. Izrada poreznih izvješća i izvještavanje u području računovodstva za mikro i male poduzetnike.

 

Što očekujemo od tebe?

 • Na završnim si godinama studija te zanima te računovodstveni i knjigovodstveni poslovi.
 • Analitična si osoba koja želi kontinuirani rad te specijalizaciju u računovodstvu.
 • Odgovoran/na si na poslu.
 • Poštuješ rokove i znaš se organizirati.

 

Što možeš očekivati od nas?

 • Kontinuiranu brigu o tvom razvoju i napretku – učit ćeš kroz mentorstvo, aktivnosti u svakodnevnom radu, interne i eksterne edukacije.
 • Početnu satnicu 4,38 eura/sat, s mogućnošću rasta ovisno o uspješnosti.
 • Mogućnost daljnjeg zaposlenja.
 • Rad u novouređenim prostorima uz prostor za opuštanje i rekreaciju, te besplatna parkirna mjesta.
 • Jedinstvenu organizacijsku kulturu – znamo da sve moderne tvrtke ovo pišu u oglasima, ali ozbiljno radimo na komunikaciji i zadovoljstvu svih članova našeg tima.

 

Ako ti ovo zvuči kao super prilika, javi nam se sa životopisom i kratkim motivacijskim pismom na posao.racunovodstvo@aestus.hr.

Ostale karijere

Asistent u operacijama

27.11.2023

Aestus računovodstvo raste kao gljive poslije kiše. Želimo pružati super uslugu što više hrvatskih poduzetnika, a kako bi to mogli, zapošljavamo super ljude. Zato tražimo asistenta ili asistenticu u operacijama da radi na provedbi brojnih internih projekata. Dio smo Aestus Grupe i okupljamo šaroliku ekipu – od računovođa do developera. Sjedište nam je u Rijeci. Pružamo usluge […]

Financijski analitičar

30.10.2023

U potrazi smo za novim članom našeg Aestus Consulting tima koji se bavi projektnim menadžmentom i savjetovanjem za kreditna i bespovratna sredstva EU fondova. Dio smo Aestus Grupe koja u posljednje tri godine bilježi snažan rast broja klijenata te sukladno tome i rapidno širenje tima koji danas broji više od 50 članova.   Koje su […]

Student pripravnik u računovodstvu

02.10.2023

Na završnim si godinama studija, tražiš plaćenu praksu ili studentski posao u modernom računovodstvu te mogućnost daljnjeg razvoja? Prijavi se i razvijaj svoju karijeru u Aestus računovodstvu. U nastavku možeš pronaći što ćeš raditi, što očekujemo od tebe te što ti možeš očekivati od nas.   Tko smo mi? Aestus računovodstvo u posljednjih dvije godine bilježi […]

Računovođa

04.09.2023

Zapošljavamo specijalista za računovodstvo u Rijeci. Baci oko na oglas i javi nam se da se upoznamo.

Senior fullstack developer

21.08.2023

Tražimo senior fullstack developera da se priključi timu Aestusa. Super bi bilo da imaš iskustva u vođenju dijela projekata, izboru tehnologija i rješavanju kompleksnih zadataka, i to konkretno u .NET-u. Ako nastaviš čitati, saznat ćeš: što ćeš raditi, što nećeš raditi, što očekujemo od kandidata i što će se dogoditi nakon što se prijaviš. Aestus računovodstvo je […]

Otvorena molba

04.04.2023

Nemamo otvorenu poziciju za posao koji tražiš? Ne brini! Javi nam se putem otvorene molbe.

Stupimo u kontakt!

Uz Aestus Grupu pretvorite ideje u stvarnost.