Aestus

Računovodstvo

ZATRAŽI PONUDU

Za nas računovodstvo nije samo puko prepisivanje brojeva. Kao suvremeno računovodstvo, naše usluge su potpuno digitalne te ih mogu koristiti poduzetnici diljem Hrvatske. Razvili smo Parra aplikaciju kroz koju klijenti imaju pristup svim financijskim podacima i poslovnim dokumentima putem mobitela ili računala, a mogu i izdavati račune – bez dodatnih naknada, skupih i dugih projekata i ručnog unošenja podataka.

 

Tražite računovodstvo?

Proaktivno pristupamo svakom od naših 450 klijenata poduzetnika diljem Hrvatske. Neprestano tražimo prostor za uštedu i efikasnije upravljanje troškovima, poput korištenja državnih potpora i bespovratnih sredstava EU. Pored usluga računovodstva, uz nas štedite vrijeme i korištenjem usluge administrativnog kurira koji prikuplja dokumentaciju u Vašem poslovnom prostoru neovisno o tome u kojem gradu se nalazite.

 

Želiš razvijati karijeru u Aestus računovodstvu u Rijeci?

Pogledaj aktivne pozicije pod Karijere ili pošalji otvorenu molbu.

Usluge

 • Vođenje dnevnika, glavne i pomoćne knjige na temelju primljenih knjigovodstvenih isprava.
 • Izrada popisa imovine i obveza.
 • Prijave i odjave radnika.
 • Vođenje kadrovske evidencije.
 • Obračun plaća za sve djelatnike u radnom odnosu s klijentom.
 • Sastavljanje temeljnih financijskih izvještaja.
 • Savjetovanje u svezi računovodstva i knjigovodstva te upotrebe poslovnih resursa.
 • Ne možete doći do svog knjigovođe jer ima previše posla i ne stigne vam se javiti onda kad vam “gori pod nogama”? Upravo zbog toga uveli smo novu ulogu u naš računovodstveni tim – suradnika za brigu o korisnicima. To je osoba posvećena klijentima tijekom radnog dana, s njima aktivno komunicira i kontinuirano radi na prepoznavanju prilika, problema i nejasnoća s fokusom na pronalazak najboljeg i najbržeg rješenja svakodnevnih poduzetničkih problema.
 • Parra je besplatna aplikacija za praćenje poslovanja i izdavanje računa namijenjena za klijente Aestus računovodstva.
 • U svakom trenutku omogućuje poduzetnicima izdavanje računa, digitalni pregled poslovnih financija i dokumenata koje korisnik ne mora sam unositi u aplikaciju, već Aestus računovodstvo navedeno obavlja za njega.
 • Korištenje Parra aplikacije ne naplaćuje se dodatno.
 • Više o Parri saznajte – ovdje.
 • Administrativni kurir – preuzimanje dokumentacije u Vašem poslovnom prostoru.
 • Digitalizacija ulaznih i izlaznih računa te pravnih dokumenata.
 • Arhiviranje dokumentacije za prethodnu i tekuću godinu poslovanja.
 • Zaštita podataka primjenom visokih sigurnosnih standarda poslovnih procesa i tehnologije.
 • Pravovremeno izvještavanje o poslovnom rezultatu.
 • Stručni pristup poreznoj optimizaciji.
 • Praćenje propisa i zakonskih izmjena.

Iskustva

Nephos d.o.o.

Aestus računovodstvo nas je privuklo na prvu. Prije svega, zbog svog naglaska na tehnologiju što je nama iznimno bitna i bliska tema. U Parra aplikaciji unutar jednog klika imamo uvid u cjelokupno poslovanje – ulazne i izlazne račune, stanje bankovnih računa, iznos porezne obveze, pregled imovine, a kroz nju možemo i izdavati račune. Na taj način puno brže donosimo ispravne odluke. Osim toga, zaista slušaju naše prijedloge. Uslugu i Parru kontinuirano razvijaju i unapređuju s novim značajkama koje su najčešće rezultat povratnih informacija koje dolaze od klijenata kao što smo mi. Naravno, ne treba ovdje zaboraviti ni ono što se „podrazumijeva“ – činjenicu da u Aestusu rade vrsni knjigovođe koji svoj posao odrađuju predano. Jako smo zadovoljni s gospođom Majom s kojom uvijek sve lako dogovorimo i brzo iskomuniciramo.

Nephos tim

Više
Lightwave d.o.o.

Kvaliteta i personalizirani pristup su bili glavni razlozi zašto smo odabrali baš Aestus računovodstvo. Također smatram da je ažurnost prilikom vođenja poslovnih knjiga te njihova brzina i efikasnost prilikom rješavanja upita nešto što ih izdvaja na tržištu od konkurencije.

Nikola Kunst, direktor

Više
RI klima Opatija d.o.o.

Izabrao sam Aestus računovodstvo iz razloga što su mlad i sposoban tim. Na jednostavan način rješavamo sve probleme i daju mi vremena da se bavim stvarima koje su za mene bitne.

Igor Rupnik, direktor

Više
Ordinacija dentalne medicine Ahel

Stvarno sam zadovoljna jer sve što trebam i koje god pitanje postavim, odgovor dobijem odmah. Npr. kada se dogodi bilo kakva promjena u mom poslovanju, sve se odmah rješava. Aestus računovodstveni tim ima puno znanja i vrlo su uslužni, brzi i ažurni.

Silva Jonjić Ahel, dr. med. dent.

Više
Ximar d.o.o.

Stručni, efikasni i pouzdani. Brzi u pronalasku rješenja. Uvijek su tu kad ih trebamo i to je samo dio riječi kojima ih mogu opisati. Aestus računovodstvo je čisto osvježenje za naše poslovanje.

Sebastian Aničić, direktor

Više
Snatch fitness i trening centar

Jako smo zadovoljni s Aestus timom. Pomogli su nam u izradi financijske strukture projekta temeljem koje smo postavili poslovanje na sigurne temelje iz kojih sada uspješno poslujemo.
Također nam je pomoglo da razradimo plan poslovanja na temelju kojega smo dobili financijska sredstva od banke. U kratko, bez vaše usluge naš projekt ne bi bio mogući zato smo vam iznimno zahvalni!
Preporučujem ih svima koji žele postaviti svoje projekte na noge koji su trenutno, baš kao što je i naš nekada bio, samo ideja!

Matea Knez, direktor

Više

Naš tim

Ivan Roje
Ivan Roje
Predsjednik uprave
Više
Danko Žitinić
Danko Žitinić
Član uprave
Više
Goran Lučin
Goran Lučin
Član uprave
Više
Nikša Kalčić
Nikša Kalčić
Član uprave
Više
Aleksandra Ignatoski
Aleksandra Ignatoski
Voditeljica razvoja proizvoda
Više
Adriana Karačić
Adriana Karačić
Voditeljica marketinga
Više
Petra Pokrajčić
Petra Pokrajčić
Voditeljica prodaje
Više

Kontaktirajte nas

Gdje se nalazimo?

Milutina Barača 66, 51000, Rijeka