Računovodstvo

ZATRAŽI PONUDU

Za Aestus tim, računovodstvo nije samo puko prepisivanje brojeva. Kao knjigovodstvo u Rijeci proaktivno pristupamo svakom od naših 300 klijenata poduzetnika. Klijenti Aestus računovodstva koriste Parra aplikaciju koja im osigurava pristup svim financijskim podacima i poslovnim dokumentima u digitalnom obliku, putem mobitela i računala. Osim toga, poduzetnici kroz aplikaciju mogu i izdavati račune.

Mi smo računovodstveni servis koje traži prostor za uštedu i efikasnije upravljanje troškovima Vašeg poduzeća, korištenjem državnih potpora i bespovratnih sredstava EU. Pored usluga koje pružamo kao računovodstvo poduzetnicima diljem Hrvatske, uz nas štedite vrijeme i korištenjem usluge administrativnog kurira koji prikuplja dokumentaciju u poslovnom prostoru klijenta neovisno o tome u kojem gradu se nalazite. Naši klijenti u knjigovodstvu dobivaju izvještaje o svakoj novoj promjeni, obavezi i obavijesti bitnoj za njihovo poslovanje. Vaš cilj postaje naš prioritet.

Usluge

 • Vođenje dnevnika, glavne i pomoćne knjige na temelju primljenih knjigovodstvenih isprava.
 • Izrada popisa imovine i obveza.
 • Prijave i odjave radnika.
 • Vođenje kadrovske evidencije.
 • Obračun plaća za sve djelatnike u radnom odnosu s klijentom.
 • Sastavljanje temeljnih financijskih izvještaja.
 • Savjetovanje u svezi računovodstva i knjigovodstva te upotrebe poslovnih resursa.
 • Administrativni kurir – preuzimanje dokumentacije u Vašem poslovnom prostoru.
 • Digitalizacija ulaznih i izlaznih računa te pravnih dokumenata.
 • Arhiviranje dokumentacije za prethodnu i tekuću godinu poslovanja.
 • Zaštita podataka primjenom visokih sigurnosnih standarda poslovnih procesa i tehnologije.
 • Pravovremeno izvještavanje o poslovnom rezultatu.
 • Stručni pristup poreznoj optimizaciji.
 • Praćenje propisa i zakonskih izmjena.
 • Potreban Vam je primjer putnog naloga, internog akta, ugovora o radu ili računa? Besplatno preuzmite poslovne dokumente i prilagodite ih svojim poslovnim potrebama – Aestus repozitorij poslovnih dokumenata.
 • Parra je besplatna aplikacija za praćenje poslovanja i izdavanje računa namijenjena za klijente Aestus računovodstva.
 • U svakom trenutku omogućuje poduzetnicima izdavanje računa, digitalni pregled poslovnih financija i dokumenata koje korisnik ne mora sam unositi u aplikaciju, već Aestus računovodstvo navedeno obavlja za njega.
 • Korištenje Parra aplikacije ne naplaćuje se dodatno.
 • Više o Parri saznajte – ovdje.

Iskustva

Lightwave d.o.o.

Kvaliteta i personalizirani pristup su bili glavni razlozi zašto smo odabrali baš Aestus računovodstvo. Također smatram da je ažurnost prilikom vođenja poslovnih knjiga te njihova brzina i efikasnost prilikom rješavanja upita nešto što ih izdvaja na tržištu od konkurencije.

Nikola Kunst, direktor

Više
RI klima Opatija d.o.o.

Izabrao sam Aestus računovodstvo iz razloga što su mlad i sposoban tim. Na jednostavan način rješavamo sve probleme i daju mi vremena da se bavim stvarima koje su za mene bitne.

Igor Rupnik, direktor

Više
Ordinacija dentalne medicine Ahel

Stvarno sam zadovoljna jer sve što trebam i koje god pitanje postavim, odgovor dobijem odmah. Npr. kada se dogodi bilo kakva promjena u mom poslovanju, sve se odmah rješava. Aestus računovodstveni tim ima puno znanja i vrlo su uslužni, brzi i ažurni.

Silva Jonjić Ahel, dr. med. dent.

Više
Ximar d.o.o.

Stručni, efikasni i pouzdani. Brzi u pronalasku rješenja. Uvijek su tu kad ih trebamo i to je samo dio riječi kojima ih mogu opisati. Aestus računovodstvo je čisto osvježenje za naše poslovanje.

Sebastian Aničić, direktor

Više
Snatch fitness i trening centar

Jako smo zadovoljni s Aestus timom. Pomogli su nam u izradi financijske strukture projekta temeljem koje smo postavili poslovanje na sigurne temelje iz kojih sada uspješno poslujemo.
Također nam je pomoglo da razradimo plan poslovanja na temelju kojega smo dobili financijska sredstva od banke. U kratko, bez vaše usluge naš projekt ne bi bio mogući zato smo vam iznimno zahvalni!
Preporučujem ih svima koji žele postaviti svoje projekte na noge koji su trenutno, baš kao što je i naš nekada bio, samo ideja!

Matea Knez, direktor

Više
Rijekaprojekt geotehničko istraživanje

Sinergijom s Aestus računovodstvom postigli smo učinkovitost i korektnost u poslovanju sa svojim klijentima te smo dobili jednu novu dimenziju tvrtke.

Tomislav Tulić, direktor

Više

Naš tim

Ivan Roje
Ivan Roje
Predsjednik uprave
Više
Danko Žitinić
Danko Žitinić
Član uprave
Više
Goran Lučin
Goran Lučin
Član uprave
Više
Nikša Kalčić
Nikša Kalčić
Član uprave
Više
Aleksandra Ignatoski
Aleksandra Ignatoski
Voditeljica razvoja proizvoda
Više
Adriana Karačić
Adriana Karačić
Voditeljica marketinga
Više
Petra Pokrajčić
Petra Pokrajčić
Voditeljica prodaje
Više

Kontaktirajte nas

Gdje se nalazimo?

Milutina Barača 66, 51000, Rijeka