Aestus

Aestus Digital pruža usluge izrade strategija digitalne transformacije, optimizacije poslovnih sustava te vođenja projekata implementacije IT rješenja. Na temelju prioriteta i mogućnosti odabiru se i provode aktivnosti kojima se optimiziraju poslovni procese te preraspodjeljuju resursi, kako biste se mogli posvetiti onome što je za Vas stvarno bitno.

Usluge

Nove tehnologije nude sve više mogućnosti za poduzeća – od pohrane podataka u oblaku, preko sustava za praćenje poslovanja, pa sve do strojnog učenja i umjetne inteligencije. Aestus Digital Vam uz strateški pristup pomaže odabrati najbolje rješenje za potrebe Vaše organizacije.
Digitalna transformacija je promjena poslovnih procesa uz implementaciju digitalnih tehnologija.

Iskustva

Nephos d.o.o.

Aestus računovodstvo nas je privuklo na prvu. Prije svega, zbog svog naglaska na tehnologiju što je nama iznimno bitna i bliska tema. U Parra aplikaciji unutar jednog klika imamo uvid u cjelokupno poslovanje – ulazne i izlazne račune, stanje bankovnih računa, iznos porezne obveze, pregled imovine, a kroz nju možemo i izdavati račune. Na taj način puno brže donosimo ispravne odluke. Osim toga, zaista slušaju naše prijedloge. Uslugu i Parru kontinuirano razvijaju i unapređuju s novim značajkama koje su najčešće rezultat povratnih informacija koje dolaze od klijenata kao što smo mi. Naravno, ne treba ovdje zaboraviti ni ono što se „podrazumijeva“ – činjenicu da u Aestusu rade vrsni knjigovođe koji svoj posao odrađuju predano. Jako smo zadovoljni s gospođom Majom s kojom uvijek sve lako dogovorimo i brzo iskomuniciramo.

Nephos tim

Više
Fracasso Ri d.o.o.

Izrazito smo zadovljni uslugom Aestus tima, posebice kvalitetom izrade dokumentacije, brzinom i dostupnošću. Pomogli su nam pri dobivanju bespovratnih sredstava za pokretanje proizvodne linije. Definitivne preporuke.

Milivoj Miljković, direktor

Više

Naš tim

Ivan Roje
Ivan Roje
Predsjednik uprave
Više
Danko Žitinić
Danko Žitinić
Član uprave
Više
Goran Lučin
Goran Lučin
Član uprave
Više
Aleksandra Ignatoski
Aleksandra Ignatoski
Voditeljica razvoja proizvoda
Više

Kontaktirajte nas

Gdje se nalazimo?

Milutina Barača 66, 51000, Rijeka