Aestus
12.03.2021
Koliko košta digitalizacija poduzetnika?
Je li digitalizacija dostupna podzetnicima svih veličina? Odgovor na ovo i mnoga druga pitanja saznajte na besplatnom online eventu Aestus Grupe.

Vrhunski govornici, više nego aktualna tema i besplatno sudjelovanje – pozivamo te na online event Aestus Grupe u četvrtak 25.3.2021. pod nazivom “Koliko košta digitalizacija poduzetnika?” Svoja iskustva s nama će podijeliti poduzetnici iz različitih sektora gospodarstva tijekom zanimljive panel rasprave.

Koja je tema?

 • Kao što sam naziv kaže, online event posvećen je temi digitalizacije mikro, malog i srednjeg poduzetništva.
 • Saznat ćete kako uspješni poduzetnici uvode digitalna rješenja u poslovanje, koji su njihovi stvarni troškovi i kakve su mogućnosti financiranja dostupne iz EU fondova.

Tko su gosti panela?

Naš Aestus tim okupio je odličnu ekipu:

 • Tatjana Skoko, direktorica Microsofta Hrvatska, podružnice tehnološkog diva koji pruža brojne usluge poduzetnicima kroz uredske aplikacije, servise u oblaku, alate za timski rad i komunikaciju i brojne druge.
 • Ana Odak, direktorica strateških ulaganja i poticaja u Gitone d.o.o. i bivša pomoćnica ministrice Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.
 • Tomislav Car, osnivač Infinuma, jedne od vodećih hrvatskih i međunarodno prepoznatih tvrtki za dizajn i razvoj softvera. Danas u medijima poznat po partnerstvu sa Porsche Digital, Infinum je od početka rada prepoznao potrebu za digitalizacijom internih procesa.
 • Mirko Grošić, osnivač Geotecha, inovativne riječke tvrtke koja se bavi geotehničkim istraživanjima i ispitivanjima, geotehničkim projektiranjem i savjetovanjem.
 • Ivan Roje, osnivač Aestus Grupe, koja je razvila web aplikaciju Parra kroz koju klijenti Aestus računovodstva mogu voditi svoje poslovanje, bez dodatnih naknada, bez skupih i dugih projekata implementacije.

Kada i gdje?

 • Online događaj održat će se 25.3.2021. s početkom u 14:00h.
 • Sudjelovanje se ne naplaćuje.
 • Cijelo događanje prenosit će se uživo video streamingom putem Microsoft Teams aplikacije.
 • Upute i link za pristup dobit ćete na unesenu e-mail adresu u formularu ispod, 1 sat prije početka eventa.

 

Veselimo se virtualnom druženju! Vaš, Aestus tim.

 

 

Ostali članci

Mali rječnik digitalne transformacije

20.05.2019

Kratice koje morate znati u 2020. Proces digitalne transformacije ključan je za napredak poduzeća. Transformira se i jezik, pa se sve češće spominju razne skraćenice koje mogu zbuniti i najiskusnije. Donosimo Vam mali rječnik digitalne transformacije. Al – Artificial Intelligence Općeprihvaćene definicije za umjetnu inteligenciju nema, ali tim pojmom obično se opisuju umjetni, odnosno neživi […]

RPA – Robotic Process Automation

18.01.2019

U prethodnom članku predstavili smo Vam rječnik digitalne transformacije. U nastavku ćemo detaljnije objasniti RPA i proces automatizacije poslovnih procesa. Pojam automatizacije vezuje se uz grčku riječ kybernetes, a što znači kormilar odnosno navigator, a povezana s latinskom riječi governor. U Platonovoj republici (3-4st pr. Kr.) znači upravljanje, vođenje brodom koje uspoređuje sa upravljanjem (vođenjem) društva. […]

Koncept pametnog grada

23.11.2018

U posljednje vrijeme sve se češće spominju pojmovi Smart City odnosno Pametni grad. Što znači pametan grad, donosili li uštede i kako ga implementirati u postojeću infrastrukturu grada pročitajte u nastavku teksta. Postoji veliki broj definicija što je to pametni grad. Najjednostavnije definicija pametnog grada je objasniti ga kao viziju urbanog razvoja koji koristi digitalne […]

Stupimo u kontakt!

Uz Aestus Grupu pretvorite ideje u stvarnost.