Aestus
Novatec d.o.o.
Financiranje pretkomercijalnog razvoja novog proizvoda i jačanja kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije tvrtke Novatec d.o.o.

Vrijednost projekta:  3.834.808,54 EUR, od čega bespovratnih sredstava 2.421.510,58 EUR
Zadatak: Aestus Consulting tim je bio zadužen za izradu prijavne dokumentacije za natječaj „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja- faza II“ s ciljem pretkomercijalnog razvoja vozila MUNIVO, te jačanja kapaciteta klijenta Novatec d.o.o. za istraživanje, razvoj i inovacije, kroz poboljšanje suradnje s akademskom zajednicom i partnerima.
Partneri: Fakultet strojarstva i brodogradnje i Fakultet za elektrotehniku i računarstvo, Sveučilišta u Zagrebu.
Rješenje: Aestus Consulting tim izradio je potrebnu dokumentaciju i prijavio projekt na natječaj. Projekt je uspješno ocijenjen i usvojena je odluka o dodjeli bespovratnih sredstava od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.
Rezultati:
  • Tvrtki Novatec d.o.o. dodijeljen je iznos od 2.421.510,58 EUR bespovratnih sredstava za realizaciju ulaganja u projekt pod nazivom „Razvoj Multifunkcionalnog Niskopodnog Vozila – MUNIVO“
  • Odobrena bespovratna sredstva namijenjena su aktivnostima istraživanja i razvoja koja će rezultirati novim proizvodom – vozilom MUNIVO koji će biti novo za prijavitelja i njegove partnere, za nacionalno tržište, makroregiju i globalno tržište.

Stupimo u kontakt!

Uz Aestus Grupu pretvorite ideje u stvarnost.