Aestus
Infinity Luxury d.o.o.
Ulaganje u certifikaciju i usklađenost proizvoda s normama EN za standardizaciju u proizvodnji.

Vrijednost projekta: 146.218,75 HRK, od čega bespovratnih sredstava 108.481,25 HRK.
Zadatak: Aestus Consulting tim je bio zadužen za izradu prijavne dokumentacije za natječaj “Certifikacijom proizvoda do tržišta” s ciljem financiranja ulaganja u usklađenost proizvoda s normama EN za standardizaciju proizvodnje inovativnih “smart tuševa” tj. kamenih elemenata i elektro komponenti. Certifikate je bilo potrebno ishoditi kako bi proizvod tvrtke imao potvrdu da je usklađen s međunarodnim normama kvalitete i siguran za korištenje.
Rješenje: Aestus Consulting tim izradio je potrebnu dokumentaciju i prijavio projekt na natječaj „Certifikacijom proizvoda do tržišta“. Projekt je pozitivno ocijenjen te je ugovorena dodjela maksimalnog iznosa bespovratnih sredstava od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.
Rezultati:
  • Tvrtki Infinity Luxury d.o.o. dodijeljen je iznos od 108.481,25 HRK bespovratnih sredstava za realizaciju ulaganja u projekt pod nazivom “Certifikacijom proizvoda do tržišta – smart tuš “Marabella.”
  • Navedene norme povećale su stupanj konkurentnosti tvrtke dokazivanjem kvalitete, pouzdanosti i sigurnosti proizvoda te su osigurale odlične prodajne rezultate.

 

aestus-consulting

Stupimo u kontakt!

Uz Aestus Grupu pretvorite ideje u stvarnost.