Aestus
Hitro-tec d.o.o.
Ulaganje u obnovljive izvore energije implementacijom fotonaponske elektrane.

Vrijednost projekta: 782.518,75 HRK, od čega bespovratnih sredstava 236.006,00 HRK.

Zadatak: Aestus Consulting tim je bio zadužen za izradu prijavne dokumentacije za natječaj „Sufinanciranje korištenja EnU i OIE u industrijskim sustavima, obrtničkim manufakturama te OPG-ovima.” Tvrtka će bespovratna sredstva iskoristiti za ugradnju fotonaponske elektrane s ciljem postizanja energetske održivosti i učinkovitosti.

Rješenje: Aestus Consulting tim izradio je potrebnu dokumentaciju i prijavio projekt na natječaj. Projekt je uspješno ocijenjen i usvojena je odluka o dodjeli bespovratnih sredstava od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Rezultati:

  • Tvrtki Hitro-tec d.o.o. dodijeljen je iznos od 236.006,00 HRK bespovratnih sredstava za realizaciju ulaganja u projekt pod nazivom „Sufinanciranje korištenja EnU i OIE u industrijskim sustavima, obrtničkim manufakturama te OPG-ovima od strane Fonda za zaštitu okoliša i obnovljive izvore energije.
  • Odobrena bespovratna sredstva namijenjena su aktivnostima snaženja pozicije na tržištu te na povećanje količine energije dobivene iz obnovljivih izvora, kako bi se smanjio pritisak i negativan utjecaj poslovanja na okoliš, što je ujedno u skladu s ciljevima RH i EU u borbi protiv klimatskih izazova.

Stupimo u kontakt!

Uz Aestus Grupu pretvorite ideje u stvarnost.