Aestus
12.03.2021
Koliko košta digitalizacija poduzetnika?
Je li digitalizacija dostupna podzetnicima svih veličina? Odgovor na ovo i mnoga druga pitanja saznajte na besplatnom online eventu Aestus Grupe.

Vrhunski govornici, više nego aktualna tema i besplatno sudjelovanje – pozivamo te na online event Aestus Grupe u četvrtak 25.3.2021. pod nazivom “Koliko košta digitalizacija poduzetnika?” Svoja iskustva s nama će podijeliti poduzetnici iz različitih sektora gospodarstva tijekom zanimljive panel rasprave.

Koja je tema?

  • Kao što sam naziv kaže, online event posvećen je temi digitalizacije mikro, malog i srednjeg poduzetništva.
  • Saznat ćete kako uspješni poduzetnici uvode digitalna rješenja u poslovanje, koji su njihovi stvarni troškovi i kakve su mogućnosti financiranja dostupne iz EU fondova.

Tko su gosti panela?

Naš Aestus tim okupio je odličnu ekipu:

  • Tatjana Skoko, direktorica Microsofta Hrvatska, podružnice tehnološkog diva koji pruža brojne usluge poduzetnicima kroz uredske aplikacije, servise u oblaku, alate za timski rad i komunikaciju i brojne druge.
  • Ana Odak, direktorica strateških ulaganja i poticaja u Gitone d.o.o. i bivša pomoćnica ministrice Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.
  • Tomislav Car, osnivač Infinuma, jedne od vodećih hrvatskih i međunarodno prepoznatih tvrtki za dizajn i razvoj softvera. Danas u medijima poznat po partnerstvu sa Porsche Digital, Infinum je od početka rada prepoznao potrebu za digitalizacijom internih procesa.
  • Mirko Grošić, osnivač Geotecha, inovativne riječke tvrtke koja se bavi geotehničkim istraživanjima i ispitivanjima, geotehničkim projektiranjem i savjetovanjem.
  • Ivan Roje, osnivač Aestus Grupe, koja je razvila web aplikaciju Parra kroz koju klijenti Aestus računovodstva mogu voditi svoje poslovanje, bez dodatnih naknada, bez skupih i dugih projekata implementacije.

Kada i gdje?

  • Online događaj održat će se 25.3.2021. s početkom u 14:00h.
  • Sudjelovanje se ne naplaćuje.
  • Cijelo događanje prenosit će se uživo video streamingom putem Microsoft Teams aplikacije.
  • Upute i link za pristup dobit ćete na unesenu e-mail adresu u formularu ispod, 1 sat prije početka eventa.

 

Veselimo se virtualnom druženju! Vaš, Aestus tim.

 

 

Ostali članci

Digitalizacija poslovanja bez dodatnih ulaganja

30.03.2021

Online event “Koliko košta digitalizacija poduzetnika?” održan 25.3.2021. ostvario je veliki odaziv hrvatskih poduzetnika. U panel raspravi koju je moderirao suosnivač Aestus Grupe, Danko Žitinić, svoja iskustva o digitalizaciji poslovanja podijelili su Aleksandra Ignatoski, voditeljica razvoja proizvoda u Aestus računovodstvu, Mirko Grošić, osnivač tvrtke Geotech, Tomislav Car, osnivač tvrtke Infinum te Tatjana Skoko, direktorica hrvatske […]

Mali rječnik digitalne transformacije

20.05.2019

Kratice koje morate znati u 2020. Proces digitalne transformacije ključan je za napredak poduzeća. Transformira se i jezik, pa se sve češće spominju razne skraćenice koje mogu zbuniti i najiskusnije. Donosimo Vam mali rječnik digitalne transformacije. Al – Artificial Intelligence Općeprihvaćene definicije za umjetnu inteligenciju nema, ali tim pojmom obično se opisuju umjetni, odnosno neživi […]

RPA – Robotic Process Automation

18.01.2019

U prethodnom članku predstavili smo Vam rječnik digitalne transformacije. U nastavku ćemo detaljnije objasniti RPA i proces automatizacije poslovnih procesa. Pojam automatizacije vezuje se uz grčku riječ kybernetes, a što znači kormilar odnosno navigator, a povezana s latinskom riječi governor. U Platonovoj republici (3-4st pr. Kr.) znači upravljanje, vođenje brodom koje uspoređuje sa upravljanjem (vođenjem) društva. […]

Pametna rješenja u pametnim gradovima

07.12.2018

„Pametni grad“ je sve popularniji koncept, a predviđa se da će 2020. godine tržište pametnih gradova vrijediti 1,3 trilijuna eura pa ne čudi što se 2016. godine u Europi čak 337 gradova odlučilo investirati u neki od projekata kako bi dobili titulu „Pametnog grada“. U nastavku donosimo primjere pametnih gradova u svijetu koji su implementirali […]

Koncept pametnog grada

23.11.2018

U posljednje vrijeme sve se češće spominju pojmovi Smart City odnosno Pametni grad. Što znači pametan grad, donosili li uštede i kako ga implementirati u postojeću infrastrukturu grada pročitajte u nastavku teksta. Postoji veliki broj definicija što je to pametni grad. Najjednostavnije definicija pametnog grada je objasniti ga kao viziju urbanog razvoja koji koristi digitalne […]

Stupimo u kontakt!

Uz Aestus Grupu pretvorite ideje u stvarnost.