Aestus
05.03.2024
Računovođa

Aestus računovodstvo u posljednje dvije godine bilježi snažan rast broja klijenata u računovodstvenom servisu te sukladno tome i porast broja računovođa. Kroz svoju uslugu nudimo računovodstvo i financijsko savjetovanje te korištenje aplikacije Parra koja poduzetnicima omogućava pristup podacima u svakom trenutku i unaprjeđenje njihovog poslovanja.

Dio smo Aestus Grupe koja klijentima pomaže ostvariti poslovne ideje kroz redovno savjetovanje, konzalting za kreditna i bespovratna sredstva i druge usluge naših stručnih timova.

Osjećaš da je vrijeme za sljedeći korak u karijeri? Imaš više od 3 godine iskustva, samostalno vodiš klijente i želiš se dalje razvijati u okruženju drugačijem od klasičnog knjigovodstva? Živiš u Rijeci, odgovoran/na si, poštuješ rokove i želiš koristiti tehnologiju kako bi klijentu pružili dodatnu vrijednost?

 

Pogledaj video i javi nam se da se upoznamo!

 

Što očekujemo?

Od kandidata očekujemo da ima minimalno tri godine iskustva u računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima i da samostalno i odgovorno vodi dodijeljene klijente. Iskustvo u izradi godišnjih financijskih izvještaja je obavezno.

 

Koje će biti tvoje obveze?

 • Knjiženje URA, IRA, izvoda i drugih dokumenata,
 • obračun plaća,
 • ažurna obrada poslovnih isprava,
 • izrada i slanje mjesečnih izvješća i drugih izvještaja po potrebi klijenta,
 • izrada godišnjeg financijskog izvješća,
 • savjetovanje klijenata o ostvarenju poslovnih ciljeva i
 • ostali računovodstveni poslovi po potrebi.

 

Što ti nudimo?

 • Ugovor na neodređeno.
 • Isplata prigodnih nagrada, stimulacije za uspješan rad, putnih troškova, plaćanje vrtića za dijete.
 • Oprema za rad: mobitel, prijenosno računalo.
 • Plaćene edukacije za usavršavanje.
 • Rad u novo uređenim prostorima u Rijeci uz prostor za opuštanje i rekreaciju, te parkirna mjesta – baci oko na naše urede ovdje.
 • Mogućnost napredovanja sukladno sposobnostima i preferencijama.
 • Jedinstvenu organizacijsku kulturu – znamo da sve moderne tvrtke ovo pišu u oglasima, ali ozbiljno radimo na komunikaciji i zadovoljstvu.

 

Ako ti sve ovo zvuči kao pozitivna promjena u tvom životu, javi nam se sa životopisom i kratkim motivacijskim pismom na karijere@aestus.hr

Prijave ćemo razmatrati redom zaprimanja. Budući da imamo u planu zapošljavanje više kolega, tvoju ćemo prijavu u tu svrhu sačuvati godinu dana. Ako se s time ne slažeš, molimo te da to naglasiš u prijavi.

Ostale karijere

Računovođa

05.03.2024

Zapošljavamo specijalista za računovodstvo u Rijeci. Baci oko na oglas i javi nam se da se upoznamo.

Voditelj HR-a

26.02.2024

Aestus Grupa se bavi računovodstvom, konzaltingom i izradom rješenja koja čine poslovanje bržim i točnijim kako interno, tako i za brojne klijente. Naša kultura je naša najveća prednost. Sloboda, odgovornost, transparentnost, inovativnost i snaga argumenata su naše ključne vrijednosti. Gradimo smislene odnose i neosporive rezultate kao pojedinci, kao tim i kao partneri našim klijentima. U […]

Specijalist za poslovne odnose

Aestus računovodstvo tim je mladih ljudi sa zajedničkim ciljem da svaki naš klijent poduzetnik ostvari svoj maksimalni potencijal. Osim što smo sami sebe digitalizirali kako bi mogli pružati vrhunsku uslugu, i našim klijentima želimo omogućiti jedinstveno korisničko iskustvo. Zato smo im na korištenje dali vlastitu aplikaciju Parra kroz koju mogu pristupiti poslovnim podacima u realnom vremenu, s bilo […]

Suradnik za brigu o korisnicima

Aestus računovodstvo posljednje dvije godine bilježi snažan rast broja klijenata u računovodstvenom servisu. Kako raste broj klijenata, tako raste i broj članova tima, a danas ih brojimo više od 450. Svim našim korisnicima želimo omogućiti jedinstveno korisničko iskustvo, stoga dajemo na raspolaganje vlastitu aplikaciju Parra koja poduzetnicima omogućava pristup aktualnim poslovnim podacima u realnom vremenu […]

Otvorena molba

30.01.2024

Nemamo otvorenu poziciju za posao koji tražiš? Ne brini! Javi nam se putem otvorene molbe.

Stupimo u kontakt!

Uz Aestus Grupu pretvorite ideje u stvarnost.