Aestus
04.09.2023
Računovođa

Aestus računovodstvo u posljednje dvije godine bilježi snažan rast broja klijenata u računovodstvenom servisu te sukladno tome i porast broja računovođa. Kroz svoju uslugu nudimo računovodstvo i financijsko savjetovanje te korištenje aplikacije Parra koja poduzetnicima omogućava pristup podacima u svakom trenutku i unaprjeđenje njihovog poslovanja.

Dio smo Aestus Grupe koja klijentima pomaže ostvariti poslovne ideje kroz redovno savjetovanje, konzalting za kreditna i bespovratna sredstva i druge usluge naših stručnih timova.

Osjećaš da je vrijeme za sljedeći korak u karijeri? Računovođa si koji samostalno vodi klijente i želiš se dalje razvijati u okruženju drugačijem od klasičnog knjigovodstva? Odgovoran/na si, poštuješ rokove i želiš koristiti tehnologiju kako bi klijentu pružili dodatnu vrijednost? Javi nam se da se upoznamo!

 

Što očekujemo?

Od kandidata očekujemo da ima minimalno tri godine iskustva u računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima i da samostalno i odgovorno vodi dodijeljene klijente. Iskustvo u izradi godišnjih financijskih izvještaja je obavezno.

 

Koje će biti tvoje obveze?

 • Knjiženje URA, IRA, izvoda i drugih dokumenata,
 • obračun plaća,
 • ažurna obrada poslovnih isprava,
 • izrada i slanje mjesečnih izvješća i drugih izvještaja po potrebi klijenta,
 • izrada godišnjeg financijskog izvješća,
 • savjetovanje klijenata o ostvarenju poslovnih ciljeva i
 • ostali računovodstveni poslovi po potrebi.

 

Što ti nudimo?

 • Ugovor na neodređeno.
 • Isplata prigodnih nagrada, stimulacije za uspješan rad, putnih troškova, plaćanje vrtića za dijete.
 • Oprema za rad: mobitel, prijenosno računalo.
 • Plaćene edukacije za usavršavanje.
 • Rad u novo uređenim prostorima u Rijeci uz prostor za opuštanje i rekreaciju, te parkirna mjesta – baci oko na naše urede ovdje.
 • Mogućnost napredovanja sukladno sposobnostima i preferencijama.
 • Jedinstvenu organizacijsku kulturu – znamo da sve moderne tvrtke ovo pišu u oglasima, ali ozbiljno radimo na komunikaciji i zadovoljstvu.

 

Ako ti sve ovo zvuči kao pozitivna promjena u tvom životu, javi nam se sa životopisom i kratkim motivacijskim pismom na posao.racunovodstvo@aestus.hr

Prijave ćemo razmatrati redom zaprimanja. Budući da imamo u planu zapošljavanje više kolega, tvoju ćemo prijavu u tu svrhu sačuvati godinu dana. Ako se s time ne slažeš, molimo te da to naglasiš u prijavi.

Ostale karijere

Računovođa

04.09.2023

Zapošljavamo specijalista za računovodstvo u Rijeci. Baci oko na oglas i javi nam se da se upoznamo.

Senior fullstack developer

21.08.2023

Tražimo senior fullstack developera da se priključi timu Aestusa. Super bi bilo da imaš iskustva u vođenju dijela projekata, izboru tehnologija i rješavanju kompleksnih zadataka, i to konkretno u .NET-u. Ako nastaviš čitati, saznat ćeš: što ćeš raditi, što nećeš raditi, što očekujemo od kandidata i što će se dogoditi nakon što se prijaviš. Aestus računovodstvo je […]

Suradnik za brigu o korisnicima

18.08.2023

Aestus računovodstvo posljednje dvije godine bilježi snažan rast broja klijenata u računovodstvenom servisu. Kako raste broj klijenata, tako raste i broj članova tima, a danas ih brojimo više od 330. Svim našim korisnicima želimo omogućiti jedinstveno korisničko iskustvo, stoga dajmo na raspolaganje vlastitu aplikaciju Parra koja poduzetnicima omogućava pristup aktualnim poslovnim podacima u realnom vremenu […]

Student pripravnik u računovodstvu

06.05.2023

Na završnim si godinama studija, tražiš plaćenu praksu ili studentski posao u modernom računovodstvu te mogućnost daljnjeg razvoja? Prijavi se i razvijaj svoju karijeru u Aestus računovodstvu. U nastavku možeš pronaći što ćeš raditi, što očekujemo od tebe te što ti možeš očekivati od nas.   Tko smo mi? Aestus računovodstvo u posljednjih dvije godine bilježi […]

Otvorena molba

04.04.2023

Nemamo otvorenu poziciju za posao koji tražiš? Ne brini! Javi nam se putem otvorene molbe.

Stupimo u kontakt!

Uz Aestus Grupu pretvorite ideje u stvarnost.